Coaching & training

Haptonomisch scholings-/trainingsaanbod

 • Scholing aan je beroepsgroep

  Ik bied aan beroepsgroepen nascholingen aan gaan over hoe je met je cliënten in contact staat en hoe je dit kunt optimaliseren. Met name het onbewuste stuk bewust maken en dit als gereedschap inzetten om tot een optimaal resultaat te komen van je begeleiding. Als jij iets anders inzet, doet de ander automatisch ook iets anders.

 • Workshop op je opleiding

  Op de Hogeschool van Amsterdam geef ik aan studenten die stage lopen workshops Haptonomie. Zo leren studenten hun eigen gedrag beter kennen en ook de invloed die ze daarmee hebben op hun cliënten en op hun collega’s. Een verrijking van het bestaande lesaanbod.

 • Training van je team

  Zo mooi om tijdens een teammiddag of -dag de onderliggende lagen die spelen in een team boven te zien komen drijven. In een veilige sfeer, met oefeningen waar ook bij gelachen kan worden en met veel respect voor elkaar. Veiligheid is de basis waar elk team goed op kan functioneren. Daar kunnen we stappen in maken met elkaar.

 • Coaching voor jezelf

  Wil je liever niet in therapie maar wil je wel graag op bepaalde vlakken ontwikkelen, dan kun je ook een coachingstraject aangaan. Bijvoorbeeld: hoe je beter je emoties kunt voelen en hier uiting aan kunt geven, hoe je er voor zorgt dat je beter gehoord en gezien wordt door je partner, familie of vrienden of hoe je initiatief kunt nemen.

 • Coaching voor het werk

  Vind je je werk leuk maar loop je tegen dingen aan die je zwaar of moeilijk vindt? Zoals je grenzen aangeven, mensen aansturen, hoofd- en bijzaken onderscheiden of iets heel anders? Laten we kijken hoe je functioneert en waar je kunt groeien. Je werkgever kan bereid zijn in je te investeren.

 • Themagerichte verdiepingsworkshops

  Je kunt in een groep, samen met anderen, in een veilige sfeer verder kennismaken met thema’s als intimiteit, seksualiteit, man-vrouw polariteiten, schaamte, woede, aanraking, ademwerk en vele andere onderwerpen. Voel je vrij zelf iets voor te stellen.

Infografic

Informatie

Ervaringen van deelnemers

Click here to change this text

Name