Ademcoach certificaat

Ademcoach certificaat

Transformational breathwork

Wauw, wat een gewéldige opleiding heb ik gedaan zeg. Ik heb heel veel vastzittende, onbewuste trauma-ervaringen losgelaten via dit verbonden ademwerk. Mijn lichaam heeft getrild, geshaket, gekrampt, gehuild, geschreeuwd, gelachen. Ik heb zielsreizen gemaakt. Sindsdien ben ik vol energie, super vrolijk, stralend, vol vertrouwen, zonder schaamte, met minder pijn en productief. Noem mij een therapie die dit voor elkaar krijgt in 7 dagen. Natuurlijk ben ik super enthousiast om dit aan jullie door te geven.  Alle cliënten tot nu toe waren laaiend enthousiast en willen nog een keer. Het is intensief, je bent 2 uur bezig met een sessie en daarna heb je ook nog tijd nodig om bij te komen om alles wat je hebt meegemaakt te kunnen integreren. Zo waardevol… je bent lichter en vrijer. Meer in contact met je essentie. Wil je het ook meemaken, mail me dan of laat het me weten als je bij me bent. Mijn website www.soulsessions.pro, waaraan ik aan het werk ben, geeft meer informatie